Bulvár

Elfogták a buszpályaudvaron verekedőket

Elfogták a buszpályaudvaron verekedőket

2012. október 3., szerda
Elfogták a buszpályaudvaron verekedőket

Az apa a fiát, a fiú a buszsofőrt verte ma délután Makón a buszpályaudvaron. A rendőrök a jelzést követően azonnal a helyszínre siettek, és előállították a verekedő férfiakat - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

Egy makói buszra szeretett volna felszállni apa és fia ma a délutáni órákban, de a helyközi járat sofőrje jobbnak látta, ha megakadályozza ebben őket, ugyanis mindketten erősen alkoholos állapotban voltak. A 28 éves magyarcsanádi férfi annyira felháborodott ezen, hogy nekiesett a buszsofőrnek. Az apa viszont azon dühödött be, hogy az inzultus miatt a busz nem indul el időben, így nem érik el úti céljukat, ezért az idősebb férfi pedig a fiát kezdte el ütlegelni. Az időközben kiérkező rendőrök félbeszakították a verekedést és előállították a két családtagot. Apa és fia ellen eljárás indult a Makói Rendőrkapitányságon - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.