Kultúra

Böngészd a telefonodról az Őszi Kulturális Fesztivál programjait!

Böngészd a telefonodról az Őszi Kulturális Fesztivál programjait!

2012. október 19., péntek
Böngészd a telefonodról az Őszi Kulturális Fesztivál programjait!

Az Őszi Kulturális Fesztivál szervezőivel együttműködésben az iszeged és a szegedma közös mobilalkalmazása lett a fesztivál hivatalos mobil programfüzete, amelynek QR kódja megtalálható a programfüzet hátsó borítóján. Böngészd ki telefonodról a neked tetsző programokat!

Az alkalmazás segítségével az első használat után már akár offline böngészhetőek a programok időpont, vagy helyszín szerint is. Lehetőséget ad arra, hogy megjelöljük a programok közül a számunkra érdekeseket, és így azokat a továbbiakban a „Saját programfüzet” menüpont alatt, kigyűjtve is böngészhetjük. Az egyes programokra kattintva láthatóvá válik az esemény részletesebb leírása, illetve térképen a helyszín, amit a saját helyzetünkhöz képest határoz meg az alkalmazás, ha a készülékünkön működik a GPS. Az alkalmazás aktív használatban van már több mint 900 készüléken. Kényelmesen, könnyen elérhetővé teszi a szegedi híreket, programokat, moziműsort, éttermi menüket, cégeket. Sőt most már lehetőség van a felületen az online ételrendelésre is. Az androidos alkalmazásról részletesen

az alábbi link alatt

olvashattok, az oldalt látható QR-kódot lefotózva pedig rögtön futtatni is lehet!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.