Közélet

Bohács: A törvényt kellett szem előtt tartanunk

Bohács: A törvényt kellett szem előtt tartanunk

2012. október 30., kedd
Bohács: A törvényt kellett szem előtt tartanunk

Az átszervezésekkel kapcsolatos, igazolt és indokolt költségek megtérítését tartalmazó fideszes módosító indítvánnyal fogadták el a rendkívüli közgyűlésen a Szegedi Járási Hivatal kialakításával kapcsolatos előterjesztést. A Fidesz-KDNP frakcióvezetője szerint a legfontosabb a törvényesség betartása.

Azért volt számtalan kérdése a Fidesz-KDNP frakciónak

Mózes Ervin

címzetes főjegyzőhöz a rendkívüli közgyűlésen, mert a törvényeket maximálisan betartva akarták kialakítani álláspontjukat – nyilatkozta portálunk

Bohács Zsolt

a közgyűlési vita után. „Azt hiszem, hogy mind a törvényességet, mind a szegediek érdekeit képviselve sikerült döntést hoznunk, amit persze nem biztos, hogy a kormányhivatal jóváhagy. Amennyiben nem történik meg a megállapodás aláírása, akkor a kormányhivatalnak egyoldalúan joga van döntést hoznia a kérdésben” – magyarázta a Fidesz-KDNP frakcióvezetője. Hozzátette, elsősorban a jogszerűséghez ragaszkodott a frakció, amit

Botka László

polgármester „annyira nem erőltetett”. „Pontos számokkal dobálóztak, ami álláspontunk szerint erősen eltúlzott a felmerülő valós költségekhez képest. Sikerült egy olyan módosító javaslatot elfogadtatnunk, mely a valóban szükséges költségeknek a meghatározását fogja majd későbbiekben képezni, s ezt el tudjuk juttatni a kormányhivatal felé” – részletezte Bohács Zsolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.