Közélet

Beáztak a lámpák, reggeli dugók a vihar miatt Szegeden + FOTÓK

Beáztak a lámpák, reggeli dugók a vihar miatt Szegeden + FOTÓK

2012. október 2., kedd
Beáztak a lámpák, reggeli dugók a vihar miatt Szegeden + FOTÓK

A reggeli vihar nemcsak esőt, hanem hatalmas közlekedési dugót is okozott a Párizsi körúttól a Mars tér irányába. Olvasóink jelezték, hogy több jelzőlámpa meghibásodott, a Madách utcából a körút felé egyáltalán nem működött, de körúton is tapasztalható volt üzemzavar.

A reggeli csúcsforgalomban 8 óra előtt hatalmas kocsisor torlódott fel a nagykörúton a Mars tért és az Árkád bevásárlóközpont irányába. A Madách utcában egyáltalán nem működött a lámpa, a körúton pedig a rendeltetésszerű működést hosszabb percekig szakította meg a villogó, sárgajelzés. Felkerestük a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Csongrád Megyei Igazgatóságát, ahol arról tájékoztattak minket, hogy több helyen, főleg a régebbi lámpatesteknél történt beázás a reggeli vihar miatt, ez okozta a torlódásokat, a szerelők már dolgoznak a hiba elhárításán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.