Sport

Vízilabda: ismét a Fradi következik a kupában

Vízilabda: ismét a Fradi következik a kupában

2012. szeptember 24., hétfő
Vízilabda: ismét a Fradi következik a kupában

A szövetségben hétfőn elkészítették a férfi vízilabda magyar kupa negyeddöntőinek sorsolását. A Szeged a csoportkör után ismét a Fradit kapta.

Két komoly rangadót is tartogat a férfi vízilabda magyar kupa negyeddöntőinek párosítása, hiszen a bajnok Vasas a megerősödő Honvédot, az Eger pedig a bajnokaspiránssá előlépett Szolnokot fogadja a párharcok első meccsein. A legutóbbi kupagyőztes A-Híd Szeged VE együttese a nagykanizsai selejtező után ismét az FTC-vel kell megküzdjön - érdekesség, hogy az előző kiírásban ugyancsak a zöld-fehérekkel mérkőzött a csapat mind a selejtezőcsoportban, mind a negyeddöntőben. A negyedik párharcot a Debrecen és a Szentes vívja. A párok oda-vissza mérkőzésen döntik el a továbbjutás sorsát. Az első mérkőzésen az elsőként szereplő csapatok a pályaválasztók. E mérkőzések időpontja szeptember 29., szombat. A visszavágók másnap, szeptember 30-án lesznek. Ez alól kivétel az utolsó pár, mert a szentesiek egyiptomi útja miatt azt a negyeddöntőt később (egyelőre nem fixált időpontban) rendezik meg. Az első két negyeddöntő ügyében tárgyalások folynak, hogy mindkét meccsnek a Komjádi uszoda adjon otthont. A másnapi visszavágók helyszíne az első meccsen vendég csapat otthona. Az elődöntőket november 10-én játsszák, az idei Magyar Kupa döntőjének dátuma pedig november 11.

A férfi vízilabda magyar kupa negyeddöntőinek párosítása:

Vasas - Honvéd FTC - Szeged (szeptember 29., szombat, 16.30, visszavágó: szeptember 30., vasárnap 16.30) Eger - Szolnok Debrecen - Szentes

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.