Szórakozás

Vasárnap ismét repülőnap lesz Szatymazon + VIDEÓ

Vasárnap ismét repülőnap lesz Szatymazon + VIDEÓ

2012. szeptember 5., szerda
Vasárnap ismét repülőnap lesz Szatymazon + VIDEÓ

Szeptember 9-én ismét várja a repülés szerelmeseit és az érdeklődőket a szatymazi repülőnap, melyet idén is összekötnek a hagyományos pörköltfőzőversennyel.

Az immár ötödik alkalommal megrendezendő, pörköltfőzőversennyel is egybekötött repülőnap színes programokkal várja a családokat. A program reggel 8.30-tól az ünnepélyes megnyitóval veszi kezdetét, 10 órakor kápolnaszentelést tartanak, ezzel párhuzamosan 9 órától a bográcsokban rotyogó pörköltek és a repülőgépek is főszerepbe kerülnek. 9 és 11 óra között modellezőbemutatókat tartanak változatos tartalommal, lesz műrepülő-bemutató, de sugárhajtású vitorlázómodell repülését is láthatja a kilátogató közönség. 11 órától 13.30-ig tartanak a repülőnapi bemutatók "nagy" gépek műrepülésével, motoros sárkányrepülőkkel, vitorlázókkal, ejtőernyősökkel. 11.20-kor következik a Román Sasok műrepülőkötelék-bemutatója előbb géppárban, majd 12.20-tól négyes kötelékben. 13.30-kor

Veres Zoltán

magyar műrepülő világbajnok légikűrje következik.

A pörköltek legjobbjait 14.30-tól díjazzák, 14 és 19 óra között pedig utasrepültetés lesz különböző típusokon, valamint a legbátrabbak kipróbálhatják az ejtőernyős tandemugrást is. Mindezek mellett a földön kiállított repülőgépek, tűzoltóautó, és számos egyéb jármű is megtekinthető. 15.30-kor pedig

Tandi Flóra

énekes előadását élvezhetik a kilátogatók. A gyerekeket kézműves foglalkozások és játékkuckó várja egész nap, illetve 10 és 11 óra között a MADZAG Bábszínház és Vitéz László-bábelőadás is szórakoztatja a kicsiket.

Tekintse meg a Telin TV videóját is a repülőnappal kapcsolatban!

http://www.youtube.com/watch?v=rQMJ83BRUgs

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.