Közélet

Szüreti mulatság és felvonulás Székkutason

Szüreti mulatság és felvonulás Székkutason

2012. szeptember 17., hétfő
Szüreti mulatság és felvonulás Székkutason

A Sóshalmi és a Székkutasi Olvasókör szüreti felvonulást és mulatságot rendez Székkutason, szeptember 22-én, szombaton. A színes programokkal tarkított rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Kulturális programokkal ünnepli a borkészítés kezdetét jelentő szüretet Székkutas: szeptember 22-én, szombaton a település szüreti mulatságra, bórkóstolóra és vacsorára invitálja a szőlő bódító italának szerelmeseit. Délután négy órától lovas felvonulás indul meg a falu utcáin a művelődési ház irányába, melynek parkolójában zenés-táncos kulturális műsor veszi kezdetét öttől. A rendezvény vendégei lesznek a Szent Vince Borrend lovagjai is, akik must és borkóstolóval fokozzák majd a hangulatot. Este hét órától a művelődési házban egy bállal folytatódik a rendezvény, ahol Labozár Antal és zenekara húzza a talpalávalót. A belépő (amely a vacsorául szolgáló sertéspörkölt árát is tartalmazza) 1800 forint. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak! Részletekért tekintse meg

a rendezvény plakátját!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.