Bulvár

Szegedre csütörtökön beszökik az ősz

Szegedre csütörtökön beszökik az ősz

2012. szeptember 10., hétfő
Szegedre csütörtökön beszökik az ősz

Csütörtökig marad csak a napsütés és a meleg, a hét második felétől csapadékra és jelentős lehűlésre kell számítanunk. Frontérzékenyek figyelem: fájhat a fejünk az időjárás miatt!

Nem sokáig tudjuk már élvezni a szeptemberi időjáráshoz képest enyhe, napsütéses jó időt - a hét második felétől kezdve a napfény városa felett is gyülekezni kezdenek a viharfelhők. Az

Országos Meteorológiai Szolgálat

előrejelzése szerint az eddig huszonöt-harminc fok körüli nappali átlaghőmérséklet váratlanul 18 fokra zuhan vissza csütörtökön. A napsütéses nyári idő 30-50 kilométeres széllel távozik tőlünk, emellett záporesőre, csapadékra is számíthatunk. A frontérzékenyek számára jelentős megterhelést jelenthet a váratlan hőmérséklet-változás. Szakemberek szerint az alkohol és nikotin fogyasztásának redukálása, valamint a vitamindús étrend (C, B vitaminok) enyhíti a tüneteket. Az éjszakai álmatlanság ellen tanácsos, ha lefekvés előtt alaposan kiszellőztetjük hálószobánkat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.