Bulvár

Szegeden is kitart a vénasszonyok nyara

Szegeden is kitart a vénasszonyok nyara

2012. szeptember 5., szerda
Szegeden is kitart a vénasszonyok nyara

Több hőségrekord is megdőlt a nyár alatt, a meleg idő eddig az őszt is végigkísérte: négy Celsius-fokkal mutatott többet a hőmérő a szeptemberi átlagnál. Szegeden marad a napsütés, napközben 26-28 fokra számíthatunk egész héten.

Kellemes, nyári idővel köszöntött be az ősz - csak a naptár szerint léptünk be a harmadik évszakba, hőmérőnk higanyszála idáig nem tanúskodott erről. A hőmérséklet rendszeresen túllépte a harminc Celsius-fokot, a csapadékot hozó felhők pedig messze elkerültek minket, aminek a mezőgazdaságban dolgozók egész biztos, hogy nem örülnek. Pedig a meleg a hosszútávú előrejelzések szerint is jellemző lesz egész szeptemberben. A vénasszonyok nyara a héten még biztosan kitart - az

Országos Meteorológiai Szolgálat

adatai alapján az átlag hőmérséklet péntekig némileg csökken ugyan, a hétvégétől kezdve azonban ismét a harminc fok felé emelkedik majd. Pénteken és szombaton a szél némiképp felerősödhet, 30-40 kilométeres széllökésekre is számíthatunk. Hőgutától talán már nem kell tartani, de fogyasszunk sok folyadékot, ha a napon tartózkodunk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.