Közélet

Régiségvásár a Cserepes sori piacon

Régiségvásár a Cserepes sori piacon

2012. szeptember 24., hétfő
Régiségvásár a Cserepes sori piacon

Antik tárgyakat vásárolhatunk a Cserepes sori piacon szeptember 30-án, vasárnap. A Móravárosi régiségvásárt minden hónap utolsó vasárnapján megtartják.

A nyugati országokban megszokott dolog, hogy az emberek megunt dolgaikat nem dobják ki, hanem megpróbálják értékesíteni a helyi vásárokon. Az utóbbi időkben már a hazai piacokon is egyre többen keresik az antik különlegességeket. Szeptember 30-án, vasárnap a Cserepes sori piacon is várják a régiségek iránt érdeklődőket. A Móravárosi régiségvásárt szeptembertől kezdve minden hónap utolsó vasárnapján megrendezik majd, az antik holmikat a vásár hátulsó részében, a használtcikk-piactól elkülönítve találhatják meg az érdeklődők. Természetesen a régiségvásárra is érvényes az ingyenes parkolás! További információ és helyfoglalás személyesen a piac irodájában, vagy a 0630 4288656-os telefonszámon, illetve az erdosistvan@index.hu e-mail címen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.