Bulvár

Országos elfogatóparancs Felföldi Zsolt ellen

Országos elfogatóparancs Felföldi Zsolt ellen

2012. szeptember 14., péntek
Országos elfogatóparancs Felföldi Zsolt ellen

Országos elfogatóparancsot bocsájtott ki a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya Felföldi Zsolt 49 éves szegedi férfi ellen. A megalapozott gyanú szerint a férfi olyan súlyosan bántalmazott egy szegedi lakost, hogy a 67 éves személy a kórházba szállítását követően életét veszítette - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya halált okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást. A rendelkezésre álló adatok szerint 2012. augusztus 31. napján 18:55 körüli időben Szegeden az Attila utcában található egyik söröző játéktermében Felföldi Zsolt a megalapozott gyanú szerint olyan súlyos fejsérülést okozott egy 67 éves szegedi férfinek, hogy ő kórházba szállítását követően belehalt sérülésébe. A rendőrség a lakosság segítségét kéri, hogy, amennyiben a fent említett bűncselekményről, illetve a mellékelt fotón látható személy tartózkodási helyéről információval rendelkeznek, hívják a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságot a 62/562-400, 12-50; 13-40-es mellékein, illetőleg a 112, 107-es ingyenesen hívható segélyhívószámain, valamint a Telefontanút a 06-80-555-111-es zöld számon - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.