Bulvár

Másfél ezer hamisított szabadidőruha Nagylaknál

Másfél ezer hamisított szabadidőruha Nagylaknál

2012. szeptember 16., vasárnap
Másfél ezer hamisított szabadidőruha Nagylaknál

Másfél ezer hamisított márkajelzésű szabadidőruhát találtak a pénzügyőrök egy lengyel kamionban Nagylaknál – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vasárnap az MTI-t.

Némedi Varga Éva

, a NAV Dél-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóság sajtóreferense elmondta, a pénzügyőrök közúti ellenőrzés során állították meg az okmányok szerint Törökországból Magyarországra textilárut szállító tehergépjárművet. A pénzügyőrök a jármű rakterében több jelöletlen zsákot találtak, melyekben világmárkák logójával ellátott termékek is voltak. A tételes vizsgálat során a rakományból összesen 1 463 márkavédett jelzésű szabadidőruha került elő – közölte az őrnagy, hozzátéve: a szakértő előzetes véleménye alapján a ruházati termékek hamisítványok. A pénzügyőrök a megközelítőleg 10 millió forint piaci értékű ruhaszállítmányt lefoglalták, és ismeretlen tettes ellen eljárást indítottak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.