Közélet

Már gyenge fagyra is számítani lehet

Már gyenge fagyra is számítani lehet

2012. szeptember 20., csütörtök
Már gyenge fagyra is számítani lehet

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint pénteken a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 6 fok között alakul, de helyenként a derült, alacsonyan fekvő helyeken gyenge fagy is lehet. A hétvégén maximum 23 Celsius-fokig melegedhet az idő.

Az MTI-hez csütörtökön eljuttatott országos, középtávú előrejelzés szerint pénteken csapadékra már nem kell számítani, a fátyolfelhők mellett országszerte sok lesz a napsütés. A Tiszántúlon megélénkül, néhol északkeleten még megerősödik az északi szél, másutt többnyire mérsékelt marad a légmozgás, legfeljebb a Fertő-tó környékén élénkülhet meg a déli szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15-20 fok között valószínű. Szombaton a déli, délnyugati szél helyenként megerősödhet. Északon néhol gyenge esőre is számítani lehet, délen csak időnként növekszik meg erősebben a felhőzet, emellett több-kevesebb napsütés is valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet 3-10 fok között valószínű. A maximumok szombaton és vasárnap is 18 és 23 fok között várhatók. Vasárnap eleinte főként északon több lesz a felhő, ott néhol eső, zápor is lehet, de később ott is csökken a felhőzet. Délen túlnyomóan napos idő várható. Az északnyugati, nyugati szél helyenként megerősödhet - olvasható a meteorológiai szolgálat előrejelzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.