Bulvár

Már az Erzsébet utalványt is hamisítják (FRISSÍTÉS)

Már az Erzsébet utalványt is hamisítják (FRISSÍTÉS)

2012. szeptember 3., hétfő
Már az Erzsébet utalványt is hamisítják (FRISSÍTÉS)

Az elmúlt hetekben naponta több alkalommal is érkezik bejelentés a Szegedi Rendőrkapitányságra arról, hogy a város több pontján hamisított Erzsébet utalvánnyal akarnak fizetni - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

Szenti Szabolcs

, a megyei főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a hamisított - ezerforintos címletű - utalványok viszonylag jó minőségűek, de nem tartalmazzák azokat a biztonsági jeleket, amelyeket a valódiak, így az elfogadóhelyek ki tudják szűrni a hamisítványokat. A NÜSZ hétfőn azt közölte az MTI-vel, hogy az elmúlt héten olyan étkezési utalványokat vettek észre az elszámolásnál, amelyekről hiányoztak az alapvető biztonsági elemek. A belső szakértői vizsgálaton megállapították, hogy ezeket az utalványokat Csongrád megyei elfogadóhelyekről küldték be. Az ügyben a rendőrség nyomozást indított, emellett kérik a lakosságot és az elfogadóhelyeket, hogy alaposan nézzék meg, kitől és milyen utalványt fogadnak el. A forgalmazó közleménye szerint megtették a szükséges jogi lépéseket. Továbbá kérik az elfogadóhelyeket, hogy tanulmányozzák az előzetesen megküldött - és a www.erzsebetutalvany.hu honlapon is olvasható - biztonsági tájékoztatót, és fokozott gondossággal járjanak el az utalványok elfogadásakor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.