Sport

Labdarúgás: megakadt Kisteleken az FK-szekér + FOTÓK

Labdarúgás: megakadt Kisteleken az FK-szekér + FOTÓK

2012. szeptember 10., hétfő
Labdarúgás: megakadt Kisteleken az FK-szekér + FOTÓK

Az FK 1899 Szeged bravúros hazai győzelem után látogatott Kistelekre, de ami bejött az előző fordulóban a Tápé ellen, most nem úgy működött, hiányoztak a kiemelkedő teljesítmények, így a Kistelek 4-2-es győzelmet aratott.

Az első félidei gyenge vendégjáték egyértelmű kisteleki fölényhez vezetett a megyei I. osztály vasárnapi mérkőzésén. A szegediek főleg a középpályán voltak képtelenek semlegesíteni a hazaiak játékmestereit. Az FK csak egy szerencsés találattal szerzett gólt, míg a Kistelek kidolgozott akciókkal talált be. A második játékrészben egy hármas cserével frissítette csapatát

Hüvös Gábor

, s ez 15 perces meggyőző mezőfölényt hozott. A góloktól hol a kapufa, hol a gyenge helyzetkihasználás mentette meg a vendéglátókat. Már-már leült a meccs, mikor egy szabadrúgásgóllal kerülhetett közelebb az egyenlítéshez az FK. Egy kiállítás és egy sérülés miatt azonban 9 főre fogyatkoztak a végére Turjánék, ráadásul a 87. percben egy erősen lesgyanús góllal állították be a végeredményt a kistelekiek. Ami az FK-nál bánat, az Kisteleken annál nagyobb örömöt okozott:

Hódi Mihály

legénysége zsinórban második győzelmét aratta a bajnokságban, s immár 6 ponttal áll a tabellán, megelőzve a 4 pontos szegedieket is.

A megyei I. osztály 4. fordulójában:

Kisteleki TE – FK 1899 Szeged 4–2 (3–1).

Kistelek, 250 néző. Vezette: ifj. Tóth S.

Kistelek:

Csanádi – Rostás, Kailinger, Kispál (Szél I.), Tóth, Farkas, Zámbori, Zuh (Vámos), Bárkányi, Szél R. (Batancs), Gera.

Edző:

Hódi Mihály.

FK 1899 Szeged:

Brunczvik – Szecska, Turján, Gonda, Kálmán (Gyurkovics), Szalai (Csuka), Dedovics (Nagy), Imre, Simon (Meszes), Dóra, Temesvári (Ács). Edző: Hüvös Gábor.

Gólszerzők:

Rostás (8’), Szél R. 2 (31’, 35’), Gera (87’), illetve Simon (26’) Imre (74’)

Kiállítva:

Gonda (86’) Hódi Mihály:

"Az első félidei fölényünk megnyugtatott bennünket, elaludtunk kissé a második félidőben. Ellenfelünk jelentősen feljavult, de győzelmünk egy percig sem forgott veszélyben."

Hüvös Gábor:

"A döntetlenhez egy kis szerencsére lett volna szükségünk, a vereségünket a gyenge egyéni teljesítményeknek köszönhetjük, pontatlanok voltunk és dekoncentráltak főleg az első játékrészben. Szombaton az UTC látogat hozzánk, ott kell javítanunk, és behúznunk a három pontot."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.