Sport

Labdarúgás: a hajrában kapott ki a Mórahalom

Labdarúgás: a hajrában kapott ki a Mórahalom

2012. szeptember 29., szombat
Labdarúgás: a hajrában kapott ki a Mórahalom

Egészen a végéig pontszerzési, sőt, győzelmi esélyekkel bírt Vecsésen Tóth Ákos legénysége, azonban az utolsó pillanatokban kapott balszerencsés gól megpecsételte a sorsukat.

A labdarúgó NB III Alföld csoportjában a hat forduló után Csongrád megyei társaival egyetemben a tabella alsó negyedében tanyázó Mórahalom VSE-nek Vecsésen kellett megpróbálnia szombat délután az előrébb lépést kiharcolnia. Ez egyáltalán nem tűnt könnyű feladatnak előzetesen, hiszen

Tóth Ákos

együttese egy dabasi bravúrgyőzelmen kívül két döntetlent játszott, három alkalommal pedig vesztesként kellett elhagynia a játékteret - legutóbb a vendég Nagykőrös mért a homokhátiakra súlyos, 4-1-es csapást - annak ellenére, hogy többször is volt esélye pontszerzésre vagy győzelemre. A vendéglátó Pest megyeiek pedig egyre jobban összekapták magukat az NB II-ből történt kiesést követően, a kezdeti gyengélkedés után kétszer is nyerni tudtak már, például a Tisza Volán SC Szegedet idegenben fektették két vállra. Ami az összecsapást illeti, a mórahalmiak ismét közel álltak a bravúrhoz, ám újra pont nélkül maradtak. A hazaiak a 36. percben

Králik Balázs

góljával szereztek vezetést, amire a fordulást követően, a 65. percben

Szücs Szasa

még válaszolni tudott. A folytatásban egyértelműen ellenfele fölé nőtt a Csongrád megyei gárda, érett a vezető találata, de sorra maradtak ki a lehetőségek.

Szőke Péter

és

Gahwagi Nebil

is százas ziccert rontott, miközben

Nahóczky Attila

tanítványai beszorultak kapujuk elé. A végjátékban aztán vecsésiek mellé állt a szerencse. A 86. percben

Kollár Dániel

vette be egy kósza távoli lövéssel

Tombácz Róbert

hálóját, erre pedig már nem tudtak mit lépni a látogatók, akik így 2-1-es vereséggel zárták a meccset, s továbbra is rendkívül nehéz helyzetben vannak 5 pontjukkal a tabella hátsó régiójában, egyre messzebb az életet jelentő első hat pozíciótól. Tóth Attiláék legközelebb október 6-án (szombaton) délután 15 órakor lépnek pályára otthon, s megyei rangadó keretében fogadják az eddig ugyancsak botladozó Hódmezővásárhelyi FC alakulatát. Nem vitás, hogy csak a győzelem lesz számukra az elfogadható!

Labdarúgó NB III Alföld csoport 7. forduló:

Vecsési FC - Mórahalom VSE 2-1 (1-0).

Vecsés, 200 néző. Vezette: Viczián (Flinta, Czirbuly)

Vecsés:

Gecse - Berki, Hungler, Tell (Piros 70'), Fekecs, Madar, Kollár, Sztancsek, Kozó (Lénárt 55'), Králik (Magyar 70'), Czipper.

Vezetőedző:

Nahóczky Attila.

Mórahalom:

Tombácz - Mészáros, Szücs, Kothencz, Gahwagi (Dürgő 77'), Vojnic-Zelic (Nagy Z. 30'), Tóth L., Fülöp, Tóth A., Szőke, Domonkos (Podonyi 67').

Vezetőedző:

Tóth Ákos.

Gólszerzők:

Králik B. (36'), Kollár D. (86'), illetve Szücs Sz. (65') Tóth Ákos:

"Van az a mérkőzés, mikor mindent végrehajtanak a srácok, azt csináljuk, amit előtte elterveztünk, taktikailag és erőnlétben is az ellenfél fölé növünk, mégse szerzünk pontot a végén..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.