Sport

Koncz Róbert lett a Tippbajnok – megajándékoztuk

Koncz Róbert lett a Tippbajnok – megajándékoztuk

2012. szeptember 5., szerda
Koncz Róbert lett a Tippbajnok – megajándékoztuk

Még megyei labdarúgásunk élvonalának előző idényében indítottuk Tippbajnok játékunkat, melyet 24 pontjával a Kistelek akkori csapatkapitánya, Koncz Róbert nyert meg. Sérülése és betegsége miatt a labdarúgó a napokban vette át nyereményét.

A 2011-2012-es szezon elején indult játékunk, melynek lényege, hogy minden egyes forduló előtt az éppen szabadnapos csapat kapitányai tippelik meg az adott kör párosításainak végeredményeit. Játékunkban a találkozók végkimenetelének eltalálásáért 2 pont járt. Aki emellett jól érezte meg a gólkülönbséget vagy az egyik csapat gólját, 3 ponttal lett gazdagabb (ugyanennyi pont járt döntetlen esetén is, ha nem telitalálatról van szó). A teljes telitalálat 4 pontot ért. A legjobban

Koncz Róbert

tippelt, aki 24 ponttal nyerte játékunkat, a második helyen

Tanács Attila

(Röszke SK) végzett 22 ponttal. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára

Hadár Attila

(Algyő SK) állhatott föl.

Élete az életmentés

Koncz Róbert idén már a megye második vonalában erősíti a Csengele csapatát, és hosszú kihagyás, műtétek után épp elkezdte már a futásokat, mikor ellátogatott szerkesztőségünkbe, hogy átvegye kiadónk igazgatójától,

Bonifert Gábortól

ajándékát, a három palack minőségi bort. „Köszönöm, egyre jobban megy a mozgás, kezd visszatérni az erőm” – felelt portálunknak, mikor egészsége felől érdeklődtünk. A rutinos labdarúgó mentősként dolgozik, elmondása szerint számára ez nem pusztán egy foglalkozás, sokkal inkább hivatás. Mindennapjainak a középpontjában áll segíteni másokon, menteni az életeket. Koncz Róbert 20 év után váltott, s igazolt el Kistelekről. Mikor a megyei fociról kérdeztük elmondta, hogy jelentősen megerősödtek a csapatok az első és a második osztályban is, ráadásul az átszervezések miatt, az NB III-as Csongrád megyei csapatok szereplései kihatnak majd az alsóbb osztályokra is. Nem mindegy, hogy a négy csapat közül hány esik ki. Épp ezért nagyon kiélezett lesz a harc – főként a megye élvonalában – azért, hogy a biztonságot jelentő első 10 hely valamelyikén végezzenek a gárdák.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.