Bulvár

Kommandósok fogták el az áldozatukat félholtra verő férfiakat

Kommandósok fogták el az áldozatukat félholtra verő férfiakat

2012. szeptember 8., szombat
Kommandósok fogták el az áldozatukat félholtra verő férfiakat

Kommandósok fogtak el pénteken három férfit; azzal gyanúsítják őket, hogy augusztus közepén egy szegedi kocsmában félholtra vertek egy embert – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-vel.

Szenti Szabolcs

elmondta, hogy a három gyanúsított augusztus 12-én egy kocsmában, a szegedi Ortutay utcában italozott, és a hajnali órákban, már erősen ittas állapotban szóváltásba keveredett egy 42 éves helyi lakossal. A vita hevében rátámadtak a sértettre, először ököllel ütötték, majd amikor a földre került, a fejét rugdosták, aztán gyorsan eltűntek a helyszínről. A sértettet a mentők életveszélyes állapotban vitték kórházba. A nyomozók kommandósok közreműködésével két gyanúsítottat - egy 43 éves szegedi és egy 42 éves szatymazi férfit - Szegeden, a Petresi utca egyik lakásában fogtak el. Néhány órával később Budapesten, a Szinyei Merse Pál utcában lecsaptak a csoport harmadik tagjára is. A gyanúsítottak büntetett előéletűek, egyikük július közepén szabadult. A támadók ellen életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt indult eljárás, őrizetbe vették őket, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.