Sport

Kézilabda: hazai pályán is bemutatkozik az SZKKSE

Kézilabda: hazai pályán is bemutatkozik az SZKKSE

2012. szeptember 21., péntek
Kézilabda: hazai pályán is bemutatkozik az SZKKSE

Városunk két NB I/B-s női kézilabdacsapata ismét pályára lép szombaton: az SZKKSE Dorozsmán fogadja a Kecskemétet, a KSZSE Kispestre látogat.

Marosán György

tanítványai jó rajtot vettek az 1. fordulóban, Dávid Zsuzsiék - hatalmas "ellenszélben" - az újonc Hajdúböszörmény otthonából hozták haza a két bajnoki pontot (23-19), majd kedden a kupában is diadalmaskodtak, az 1. forduló legnagyobb győzelmét (35-18) aratva a Csorvás otthonában, a vendéglátókra csaknem ráduplázva jutottak tovább a 2. körbe. A kecskemétiek elleni hazai bajnoki bemutatkozáson is sikerre számíthat a bajnokság 1-5. helyét megcélzó, nyáron megújult alakulat, hiszen a vendégek a múlt hétvégén alaposan kikaptak otthon a bivalyerős egriektől (26-40), majd kupavereség következett szintén hazai környezetben a korántsem acélos Inárcs-Örkénytől (17-20). A találkozót szombaton 16 órától rendezik Kiskundorozsmán, az Orczy-iskola Ács Géza Tornacsarnokában. A KSZSE-Algyő nehéz ellenfél ellen nyitott, a Vasas magabiztos tizenkétgólos győzelmet aratott az algyői sportcsarnokban 34-22 arányban a megilletődötten jászó hazaiak ellen.

Mandl Gábor

tanítványainak szombaton 15 órától a Kispesti NKK otthonában kell helytállniuk. A vendéglátók győzelemmel kezdtek, nagy csatában egy góllal múlták felül 25-24-re a Szent István SE Építők gárdáját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.