Bulvár

Kerékpáros baleset szemtanúját keresi a rendőrség

Kerékpáros baleset szemtanúját keresi a rendőrség

2012. szeptember 26., szerda
Kerékpáros baleset szemtanúját keresi a rendőrség

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset gondatlan okozása ügyében kéri a lakosság segítségét.

Az eddigi információk szerint 2012. szeptember 14. napján reggel 8 óra körüli időben egy ismeretlen személy kerékpározott Szeged – Szőregen a Hősök terén lévő kerékpárúton a Szerb utca irányába, amikor összeütközött a szemből érkező 58 éves kerékpárossal, aki a baleset következtében 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. Az ismeretlen személy a helyszínről eltávozott anélkül, hogy megállt volna és meggyőződött volna arról, hogy történt-e sérülés. A rendőrség kéri azon szemtanúk jelentkezését, akik az eseménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek. Jelentkezni a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, a Párizsi krt. 16-22. számon vagy telefonon a 107-es, illetve a 112-es segélyhívószámok valamelyikén, valamint a 06-62-562-400/14-37, 12-80-as melléken lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.