Közélet

Húsz helyszínen mentenek életet Szegeden a hétvégén

Húsz helyszínen mentenek életet Szegeden a hétvégén

2012. szeptember 7., péntek
Húsz helyszínen mentenek életet Szegeden a hétvégén

Szeptember nyolcadikán, az Elsősegélynyújtás Világnapján rendezik Szegeden a felmenő rendszerű elsősegélynyújtó versenysorozat országos döntőjét. A Magyar Vöröskereszt szervezésében immár 41. alkalommal tartják meg az életmentő megmérettetést.

Az Elsősegélynyújtás világnapján, szeptember 8-án a Magyar Vöröskereszt szervezésében elsősegélynyújtó versenyt tartanak Szegeden. Hazai indulók mellett több országból is érkeznek a versenyre: Németországból, Horvátországból és Szerbiából is várnak csapatokat. Szeged belvárosában, egy 20 állomásos körpályán zajlik majd a rendezvény. A csapatok tagjainak délelőtt 9 órától délután 4-ig a különböző állomásokon várják majd különféle elsősegélynyújtó feladatokkal. Gyermek, ifjúsági és felnőtt korcsoportba sorolva bizonyíthatják majd rátermettségüket a versenyzők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.