Bulvár

Határsértőket és embercsempészt fogtak

Határsértőket és embercsempészt fogtak

2012. szeptember 16., vasárnap
Határsértőket és embercsempészt fogtak

Kéttucatnyi határsértőt és egy embercsempészt fogtak el vasárnapra virradóra Csongrád megyében – közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Jászai Linda

elmondta, a stabil hőkamera segítségével Röszke külterületén két pakisztáni és öt koszovói állampolgárt fogtak el szombaton késő este és éjszaka. Vasárnap reggel a járőrök egy gyanús autót állítottak meg Mórahalom közelében, a járműben négy afgán férfi utazott. A környék átkutatása során pedig további tíz - szintén afgán állampolgárságú - illegális migránsra bukkantak - közölte a hadnagy. A gépkocsi sofőrje ellen embercsempészet alapos gyanúja miatt indult eljárás - tette hozzá. A szerb határszakasz mellett Románia felől is érkeztek illegális migránsok. Nagylak belterületén két koszovói állampolgárt fogtak el a járőrök – tudatta a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.