Bulvár

Elfogták a kisteleki rendőrök a kábítószerrel visszaélőket

Elfogták a kisteleki rendőrök a kábítószerrel visszaélőket

2012. szeptember 25., kedd
Elfogták a kisteleki rendőrök a kábítószerrel visszaélőket

A Kisteleki Rendőrkapitányság hat személyt fogott el és állított elő néhány napja kábítószerrel visszaélés megalapozott gyanúja miatt - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

A rendőröknek a széles körű adatgyűjtés és tanúkihallgatásoknak köszönhetően került a látókörébe az öt 30 év körüli férfi és 22 éves nő társuk, akik közül egy személy terjesztőként, öten pedig fogyasztóként követték el a bűncselekményt. A későbbi vizsgálatok során fény derült arra, hogy egy 27 éves kisteleki férfi, akinek korábbi, garázda jellegű magatartása miatt már előzetes letartóztatását rendelte el a bíróság, szintén terjesztőként vett részt az előbbi csapat tagjaként. A kihallgatások során valamennyien beismerték tettüket, amit a pozitív vizelet tesztjük is alátámasztott - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.