Közélet

Civil összefogással szépül a szőregi sportpálya + FOTÓK

Civil összefogással szépül a szőregi sportpálya + FOTÓK

2012. szeptember 17., hétfő
Civil összefogással szépül a szőregi sportpálya + FOTÓK

Nemcsak szurkolni járnak ki a szőregiek a sportpályára, hanem össze is fognak azért, hogy rendezettebb legyen a környezet. Szombat reggel lelkes kis csapat gyűlt össze a pályánál, ecsetet ragadtak, s a rozsdás felületeket festették le.

Az önkormányzatok és sportklubok egyaránt forráshiányosak, arra sokszor nem futja, hogy a pályákat megszépítsék. Számtalan helyen rozsdásak a korlátok, kapuk, és nincs aki az ősszel lehulló faleveleket összegyűjtse. Innen jött Rózsavölgyi József önkormányzati képviselő ötlete, hogy összehívja a környékbelieket és sportkedvelőket, hogy társadalmi munkában megszépítsék a szőregi sportpályát. A Fidesz-KDNP-s képviselő portálunknak elmondta, összefogással és mindössze néhány órás munkával szebbé és rendezettebbé tehető a pálya, s reméli, kezdeményezésük követőkre talál, például Szeged más városrészeiben. A festéket és az ecseteket adományként kapták a szőregiek, a körzet képviselője pedig ebéddel ajándékozta meg a lelkes segítőket, akik között ott volt

Tápai Péter

, a Megyei Intézményfenntartó Központ vezetője, és

Nógrádi Tibor

, fideszes önkormányzati képviselő, az MLSZ területi igazgatója is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.