Sport

Asztalitenisz: Ismét Spanyolországba utazik a Floratom

Asztalitenisz: Ismét Spanyolországba utazik a Floratom

2012. szeptember 14., péntek
Asztalitenisz: Ismét Spanyolországba utazik a Floratom

Az asztalitenisz ETTU Kupa első csoportkörben a bravúros 2. helyezést elérő szegedi együttes az október 6-7–én megrendezésre kerülő következő körben ismét Spanyolországba utazik.

A Floratom Szeged AC Kalo-Méh férfi asztalitenisz-csapata az ETTU Kupa 2. körében a katalán Les Borges Blanquesbe utazik, hogy a házigazda DKV Borges Vall mellett a portugál Grupo Desportivo dos Toledos és a horvát Libertas Marinkolor Dubrovnik társaságában megküzdjön az egyetlen továbbjutást érő helyért. A kvartett favoritja a házigazda, akivel Dudásék négy évvel ezelőtt már találkoztak, akkor 3-0 arányú vereséget szenvedtek. A spanyol bajnokság 2. helyén végző katalán gárda a kiemelés alapján a 2. legerősebb csapat a kupa jelenlegi szakaszában, a kínai

Hu Binnel

és a spanyol válogatott

Durannal

megerősítve a csoport esélyese. A portugál gárda erejét mutatja, hogy csoportgyőztesként jutott tovább, a horvát együttes pedig az elmúlt szezon bronzérmeseként zárta hazája pontvadászatát. Az ETTU Kupa 2. fordulójának program:

2012. október 6., szombat:

1. kör, 14 óra:

DKV Borges Vall (spanyol) – Libertas Marinkolor Dubrovnik (horvát), Grupo Desportivo dos Toledos (portugál) – Floratom Szeged AC Kalo-Méh

2. kör, 19 óra:

Libertas Marinkolor Dubrovnik - Grupo Desportivo dos Toledos, Floratom Szeged AC Kalo-Méh - DKV Borges Vall

2012. október 7., vasárnap:

3. kör, 10 óra:

DKV Borges Vall - Grupo Desportivo dos Toledos, Floratom Szeged AC Kalo-Méh - Libertas Marinkolor Dubrovnik

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.