Bulvár

A szegedi Csillag börtönben a fekete sereg feje?

A szegedi Csillag börtönben a fekete sereg feje?

2012. szeptember 14., péntek
A szegedi Csillag börtönben a fekete sereg feje?

A Bors értesülései szerint ma hajnalban hazaérkezett M. Róbert, akit a spanyolországi Marbella városában fogtak el. A prostitúcióval, védelmi pénzek szedésével foglalkozó banda fejét feltehetőleg a szegedi Csillag börtönbe szállították.

A férfi évekkel ezelőtt szökött meg a házi őrizetből. Információink szerint már át is szállították a szegedi börötnbe. Márciusban jogerősen is ténylegesen életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték.

M. Róbert

a döntés szerint a „fekete sereg” nevű bűnszervezet vezetőjeként megbízást adott az alvilágban Ragyás Tóniként ismert H. Antal megölésére. A gyilkosságot 2003. augusztus 27-én követték el Budapesten, egy III. kerületi játékterem előtt. A banda a bűnüldöző hatóságok szerint prostitúcióval, védelmi pénzek szedésével, tartozásbehajtással foglalkozott, erőszakos harcot folytatott a mindezekből származó illegális jövedelmekért, és a fegyveres leszámolástól sem riadt vissza. A fekete sereg házi őrizetből évekkel ezelőtt ismeretlen helyre szökött vezetőjét, Magyar Róbertet tényleges életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélték, több társának büntetését pedig súlyosította a tábla, volt, aki 18 évet kapott. Forrás:

Bors online

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.