Gazdaság

A Spar is elfogadja az Erzsébet-utalványt

A Spar is elfogadja az Erzsébet-utalványt

2012. szeptember 21., péntek
A Spar is elfogadja az Erzsébet-utalványt

A Spar is elfogadja hamarosan az Erzsébet-utalványokat a Nemzeti Üdülési Szolgálat és a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. tárgyalásainak eredményeként - írta a Népszabadság pénteken.

A megállapodás szerint október 15-től fogadják el a 31 Interspar és 359 Spar üzletben a cafetéria és a szociális étkezési típusú utalványt, illetve november 15-től a gyermekvédelmi típusúakat. A lap megjegyzi, hogy ezzel a hipermarketláncok közül a Tesco mellett a Spar lett a második Erzsébet-utalvány elfogadóhely. Emlékeztetnek arra, hogy az utalványok ügyében a nyár közepe óta uniós kötelezettségszegési eljárás folyik, mert az EU illetékesei úgy látták, hogy az utalványok forgalmazására diszkriminatív módon jellemzően csak hazai cégekkel kötött szerződést a Nemzeti Üdülési Szolgálat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.