Bulvár

21 határsértőt fogtak el az elmúlt 24 órában

21 határsértőt fogtak el az elmúlt 24 órában

2012. szeptember 3., hétfő
21 határsértőt fogtak el az elmúlt 24 órában

21 határsértőt, köztük két fiatalkorút fogtak el a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség és a Készenléti Rendőrség járőrei az elmúlt 24 órában Röszke térségében - tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

A vasárnap esti sort egy bangladesi állampolgár nyitotta meg, akit a stabil hőkamera észlelt. Őt további hat afgán állampolgár követte, akiket szintén a hőkamera információ alapján fogtak el az egyenruhások Röszke külterületén. Közülük ketten még fiatalkorúak. Külön érdekesség, hogy mindketten próbálkoztak már illegálisan Magyarország területére lépni, ezért velük szemben ezúttal büntetőeljárás indult. Az éjszaka folyamán további 14 illegális migránst állítottak elő a rendőrök Röszke és Ásotthalom térségéből, akik valamennyien Afganisztánból indultak. Célállomásuk valamelyik nyugat-európai ország lett volna. A határsértőket a rendőrség kitoloncolja Szerbiába - olvasható a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.