Sport

Vízilabda: az OSC ellen kezd a Szeged Beton

Vízilabda: az OSC ellen kezd a Szeged Beton

2012. augusztus 10., péntek
Vízilabda: az OSC ellen kezd a Szeged Beton

A Magyar Vízilabda-szövetségben elkészítették a 2012-2013-as szezon sorsolását. Az idényben 14 csapat csatázik a bajnoki címért.

A férfi vízilabda OB I-ben a 2012-2013-as szezonban ezúttal 14 egység harcol a bajnoki címért, az OB I/B bajnoka, az újonc EKF EgerFood-Imola, mellett a juniorválogatottal is kiegészült a mezőny, melynek az eredményei rendesen beszámítanak a bajnokságba. Az első fordulóra október 13-án kerül sor. Az A-Híd Szeged Beton VE hazai környezetben kezd az OSC ellen, majd Kaposvárra látogatnak Vincze Balázs legényei, hogy aztán két rangadóvá érett összecsapással folytassák, előbb itthon a megerősödött és dobogóesélyes Szolnok, majd a hajdúságban a szintén komoly célokat kitűző Debrcen ellen. November 20-án lesz a menetrend szerint a bajnokság egyik legnagyobb rangadója, a bajnok Vasast fogadják Szivós Mártonék, december 1-én pedig a Honvédhoz látogatnak. December 12-én megyei rangadó lesz Szentesen, ezzel hangolnak Baksa Lászlóék a 15-i, Eger elleni másik nagy rangadóra, melynek ugyancsak az újszegedi sportuszoda ad otthont.

A Szeged Beton első négy fordulóbeli mérkőzése:

1. forduló, október 13.: A-Híd Szeged Beton VE - OSC 2. forduló, október 16.: Kaposvár - A-Híd Szeged Beton VE 3. forduló, október 24.: A-Híd Szeged Beton VE - Szolnok 4. forduló, október 27.: Debrecen - A-Híd Szeged Beton VE

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.