Közélet

Véget ér a nyári menetrendi időszak a MÁV-nál vasárnap

Véget ér a nyári menetrendi időszak a MÁV-nál vasárnap

2012. augusztus 25., szombat
Véget ér a nyári menetrendi időszak a MÁV-nál vasárnap

Visszaáll a vonatok közlekedésében a nyári menetrendet megelőző, megszokott közlekedési rend hétfővel - tájékoztatott a MÁV-Start pénteken.

A vasúttársaság közölte: a változások elsősorban a balatoni vonatokat érintik, az utazási igényekhez igazodva a nyár végétől már kevesebb szerelvényt indítanak a tóhoz. A tapasztalatok alapján azonban ősszel is kedvelt kerékpáros célpont a Balaton, így továbbra is közlekednek a tó körüli nagy befogadóképességű és felújított kerékpárszállító kocsik. A közlemény szerint szintén augusztus 27-én lép életbe az éves menetrend módosítása, amely lehetőséget ad a vasúttársaságnak, hogy átvezesse menetrendjébe az aktuális változásokat. A további csatlakozási lehetőségek biztosítása, a hivatás- és a diákforgalom, illetve az év közben felmerült regionális utasigények megfelelőbb kiszolgálása érdekében változások lesznek a Budapest-Nagykanizsa-Gyékényes, a Gyékényes-Pécs, a Vác-Diósjenő-Balassagyarmat, a Hatvan-Somoskőújfalu, a Debrecen-Sáránd-Nagykereki, a Debrecen-Tiszalök, a Mezőtúr-Battonya, a Cegléd-Szeged és a Kiskunfélegyháza-Szentes-Orosháza vonalon. A hétfőn életbe lépő változásokról az utasok a

www.mav-start.hu

oldalon tájékozódhatnak, illetve a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon, a 06-(40)494949-es telefonszámon is kaphatnak bővebb felvilágosítást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.