Bulvár

Újabb kerékpártolvajok buktak le Hódmezővásárhelyen

Újabb kerékpártolvajok buktak le Hódmezővásárhelyen

2012. augusztus 31., péntek
Újabb kerékpártolvajok buktak le Hódmezővásárhelyen

Újabb nyolc, a gyanú szerint lopott kerékpárt foglaltak le a rendőrök Hódmezővásárhelyen. A négytagú csapat egyik tagja annyira fiatal, hogy életkora miatt nem is büntethető.

Három 15 és 17 év közötti fiatalra és egy 11 éves gyerekre lettek figyelmesek a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság járőrei tegnap éjszaka a Szabadság téren, miközben összesen nyolc kerékpárt vittek magukkal. Intézkedés alá vonták a három fiút és a lányt, majd elszámoltatták őket a biciklik eredetével kapcsolatban. A fiatalok először össze-vissza beszéltek. Amikor a rendőrök megállapították, hogy az egyik járművet a Kisteleki Rendőrkapitányság lopás miatt körözi, beismerték, hogy a többi sem a sajátjuk, hanem azokat a vásárhelyi Andrássy utcáról lovasították meg úgy, hogy a zárakat levágták. A rendőrök a három fiatalkorút előállították a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra. A 11 éves fiút átadták a szüleinek, ugyanis ő életkora miatt nem büntethető. A csapat ellen lopás bűntette megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A vásárhelyi nyomozók vizsgálják, hogy összesen mennyi kerékpár ellopásáért felelősek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.