Közélet

Szijjártó Péter az amerikai republikánus képviselők között

Szijjártó Péter az amerikai republikánus képviselők között

2012. augusztus 28., kedd
Szijjártó Péter az amerikai republikánus képviselők között

Szijjártó Péter részt vesz az amerikai republikánus elnökjelölő konvención; az államtitkár megbeszélést is folytat a republikánus párt képviselőivel - közölte a Kormányszóvivői Iroda kedden az MTI-vel.

A közlemény emlékeztet arra, hogy az amerikai Republikánus Párt ezen a héten tartja elnökjelölő konvencióját, amelyen a küldöttek döntenek a párt elnök- és alelnökjelöltjének személyéről. Az eseményen részt vesz

Szijjártó Péter

külügyi és külgazdasági államtitkár, aki háromnapos kinti tartózkodása alatt több megbeszélést is folytat republikánus kongresszusi képviselőkkel és a republikánus párt külügyi vonalát meghatározó tisztségviselőkkel. Az államtitkár meghívást kapott a republikánus kormányzók, valamint a kongresszusban vezető tisztséget betöltő republikánus képviselők tiszteletére rendezett programokra is - tették hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.