Bulvár

Szerelemféltésből szúrta meg volt élettársát

Szerelemféltésből szúrta meg volt élettársát

2012. augusztus 26., vasárnap
Szerelemféltésből szúrta meg volt élettársát

Elfogta és őrizetbe vette a Szentesi Rendőrkapitányság azt a 32 éves helybeli férfit, aki tegnap a délelőtti órákban a város belvárosában több alkalommal megszúrt egy nőt.

A férfi és volt élettársára együtt indultak el otthonról, majd a Klauzál tér után összevesztek. A vita hevében a férfi elővette a nála lévő konyhakést és több alkalommal megszúrta vele a 24 éves nőt. A sértett nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett, tegnap már haza is engedték a kórházból. A gyanúsított kihallgatása során beismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőröknek azt mondta, hogy tettét szerelemféltés motiválta. A Szentesi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette megalapozott gyanúja miatt kezdeményezte előzetes letartóztatását. A rendőrség az igazságügyi orvosszakértői vélemény birtokában dönt arról, hogy cselekménye megvalósított-e súlyosabban minősülő bűncselekményt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.