Közélet

Parkolóhelyeket alakítottak ki a Hargitai utcában + FOTÓK

Parkolóhelyeket alakítottak ki a Hargitai utcában + FOTÓK

2012. augusztus 8., szerda
Parkolóhelyeket alakítottak ki a Hargitai utcában + FOTÓK

Pocsai Blanka újszegedi képviselő jóvoltából három esztétikus, jó minőségű parkolóhely várja az autósokat a jövőben ott, ahol eddig komoly parkolási gondokkal küzdöttek a lakosok.

Újszegeden a Hargitai utcai garázsok előtt eddig nem voltak kialakított parkolóhelyek, a lakosok korábban saját erőből sittes törmelékkel borított felületeket hoztak létre, így próbálták megoldani a személygépkocsik elhelyezést. A körzet önkormányzati képviselője,

Pocsai Blanka

(Fidesz-KDNP) most a segítségükre sietett, hiszen képviselői alapjából 850 ezer forintért három minden igényt kielégítő, esztétikus, zúzott kővel terített parkolóhely kialakítását rendelte meg a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.-től. A parkolók a napokban készültek el. Pocsai Blanka portálunknak elmondta, örömére szolgál, hogy az újszegediek végre emberi körülmények között tudnak itt parkolni, s fontosnak tartotta, hogy olyan megoldást válasszanak, melynél adott esetben a javítások is könnyen kezelhetők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.