Sport

Olimpia: Kapás országos csúccsal hatodik 800 gyorson

Olimpia: Kapás országos csúccsal hatodik 800 gyorson

2012. augusztus 3., péntek
Olimpia: Kapás országos csúccsal hatodik 800 gyorson

Kapás Boglárka 8:23.89 perces új országos csúccsal a hatodik helyen végzett 800 méteres gyorsúszásban pénteken a londoni olimpián, ezzel újabb pontokkal gazdagítva a magyar csapatot.

A számot az amerikai

Katie Ledecky

nyerte a spanyol

Mireia Belmonte Garcia

és a brit

Rebecca Adlington

előtt. "Nem vagyok csalódott, bár én még ennél is jobb időt szerettem volna" - nyilatkozta az MTI-nek Kapás. "Helyezésben pedig a legutóbbi vb-n elért ötödik helyemet szerettem volna itt is megtartani. Anyukám itt van Londonban, tegnap találkoztunk, s ő azt mondta, büszke rám, hogy döntős vagyok, és élvezzem az úszást. Jól is éreztem magam, óriási dolog volt a bemutatásunkat kísérő a hangzavar, örülök, hogy olimpiai döntőben szerepelhettem" - mondta az úszónő.

Eredmények:

Nők, 800 m gyors, olimpiai bajnok: Katie Ledecky (Egyesült Államok) 8:14.63 2. Mireia Belmonte Garcia (Spanyolország) 8:18.76 3. Rebecca Adlington (Nagy-Britannia) 8:20.32 ...6. KAPÁS BOGLÁRKA 8:23.89

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.