Sport

Kézilabda: Nagy László a Veszprémé (FRISSÍTVE)

Kézilabda: Nagy László a Veszprémé (FRISSÍTVE)

2012. augusztus 1., szerda
Kézilabda: Nagy László a Veszprémé (FRISSÍTVE)

Eldőlt, hogy a magyar bajnok MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatában folytatja pályafutását Nagy László, a válogatott világklasszis átlövője.

A veszprémi klub szerdán közleményben jelentette be, hogy hosszú tárgyalássorozat után sikerült megállapodnia a 31 éves játékost eddig foglalkoztató spanyol FC Barcelonával. "A nemzeti válogatottba visszatért

Nagy László

a 2012/13-as szezontól már játszhat a Bajnokok Ligájában nagy célokat kitűző MKB Veszprém KC együttesében" - áll a klub MTI-hez eljuttatott közleményében. "Nagyon örülök, hogy megoldódott az ügy, de most minden erőmmel az olimpiára összpontosítok" - nyilatkozta szerdán Londonban az MTI-nek

Nagy

. A 2000 óta Barcelonában játszó átlövő, aki BL-t, EHF Kupát, spanyol bajnokságot és kupát is nyert a katalánokkal, visszatérése előtt 2009-ben játszott utoljára a magyar nemzeti együttesben, s tavaly februárban hivatalosan is lemondta a válogatottságot. Közel volt ahhoz, hogy felvegye a spanyol állampolgárságot, végül a megadott határidőig nem tette le az esküt, s úgy döntött, visszatér Magyarországra. Nagy végül három év kihagyás után júniusban szerepelt először ismét a magyar válogatottban, amellyel a norvégok elleni párharcban kiharcolta a 2013-as világbajnoki részvételt, jelenleg pedig a londoni olimpián vesz részt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.