Bulvár

Meghalt egy 21 éves fiatal a Körös-torokban, Csongrádnál

Meghalt egy 21 éves fiatal a Körös-torokban, Csongrádnál

2012. augusztus 3., péntek
Meghalt egy 21 éves fiatal a Körös-torokban, Csongrádnál

Meghalt egy 21 éves fiatalember péntek hajnalban a Körös-torokban Csongrádnál, ahol előző nap négynapos zenei fesztivál kezdődött – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Szenti Szabolcs

elmondta, hogy a szolgálatot teljesítő vízi rendőrök egy csobbanásra lettek figyelmesek. A hang irányába indultak, majd néhány percen belül ki is emelték az egyébként nem mély vízből a fiatalt, aki nem volt eszméleténél. A rendezvényt biztosító esetkocsi személyzete azonnal megkezdte újraélesztését, amelyet az Országos Mentőszolgálat helyszínre érkező mentőegysége folytatott, ám a csaknem egyórás küzdelem nem járt sikerrel, a fiatalember a helyszínen meghalt – közölte a százados. A fiatal vélhetően ittas volt, a helyszíni szemle kizárta az idegenkezűséget; az eset körülményeit a Csongrádi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.