Sport

Labdarúgás: sima mórahalmi ötös Mindszenten

Labdarúgás: sima mórahalmi ötös Mindszenten

2012. augusztus 4., szombat
Labdarúgás: sima mórahalmi ötös Mindszenten

Az NB III-ra készülő Mórahalom Mindszentre látogatott, ahol fülledt melegben, nem túl pörgős mérkőzésen aratott sima győzelmet.

Minden tekintetben rányomta bélyegét a mérkőzésre a hőség. A játékosok egy fokozattal alacsonyabb sebességben játszottak, nem ment úgy a passz, az elfutás, a kapu elé érkezés sem, több ponton volt érezhető dekoncentráltság. A mindszentnek is akadtak lehetőségeik gólszerzésre, de a vendégek e tekintetben is meggyőzőbb fölényt harcoltak ki.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés

Mindszent – Mórahalom 0-5 (0-3)

Mindszent:

Molnár – Brizik-Bodrogi, Kispál, Rideg, Lakatos, Szecskó, Antal, Tóth Cs., Szobácsi, Bartucz, Papp Z.

Cserék:

Juhász, Kurgyis.

Játékos-edző:

Tóth Csaba. Mórahalom: Czirják – Mészáros, Gyimesi, Sarnyai, Gahwagi, Vojnic-Zelic, Kothencz, Nagy Z., Domonkos, Podonyi, Tóth A.

Cserék:

Szűcs, Dürgő, Berta.

Vezetőedző:

Tóth Ákos.

Gólszerzők:

Domonkos, Vojnic-Zelic, öngól, Gahwagi, Nagy Z. Tóth Csaba:

"Sajnos több kezdőjátékosom hiányzott, egy kemény edzésterhelést kaptunk, elfáradtunk. Sok sikert a Mórahalomnak az NB III-ban!"

Tóth Ákos:

"A mérkőzés elérte a célját, bár nagyon meleg volt, több taktikai elemet tudtunk gyakorolni. Sarnyai térdsérülését sajnálom nagyon."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.