Sport

Labdarúgás: pontot csent a Makó Nagykőrösről

Labdarúgás: pontot csent a Makó Nagykőrösről

2012. augusztus 18., szombat
Labdarúgás: pontot csent a Makó Nagykőrösről

A Maros-partiak a több élvonalbeli tapasztalattal is rendelkező játékost foglalkoztató Pest megyei bajnok, újonc Nagykőrös otthonában vendégeskedtek az NB III-as nyitányon.

Két egykori válogatott játékos, az egykori debreceni

Pető Zoltán

, valamint a korábbi fradista és honvédos

Tóth Mihály

is ott volt a nagykőrösiek kezdőcsapatában az ugyancsak NB I-es rutinnal bíró

Schrancz Balázs

mellett, így a nyáron megfiatalodott Maros-partiak biztosra vehették, hogy nehéz csata áll előttük. Dolgukat az sem könnyítette meg, hogy kellemetlen talajú, kemény pályán kellett futballozniuk. Kulacsikék azonban nemcsak tisztességgel helytálltak idegenben, hanem a találkozó jelentős részében inkább az ő akaratuk érvényesült, ők nyomtak.

Magyar Györgynek

akadtak veszélyes lövései, de ezek nem találtak utat a kapuba, s több helyzet is kimaradt, ám a Tóth M. vezette hazaiak akciói sem vezettek eredményre ezen az estén. Így aztán gól nélküli döntetlen lett a csata vége. A makóiakra a következő fordulóban is rendkívül kemény ellenfél vár, ugyanis augusztus 26-án (vasárnap) 17 órakor az NB II Keleti csoportból kiesett Vecsési FC-t fogadják.

Az NB III Alföld csoport 1. fordulójában:

Nagykőrösi Kinizsi TL FC - Makó FC 0-0.

Nagykőrös, 250 néző, vezette: Benyovszki Zoltán.

Nagykőrös:

Fischer - Frank, Rácz, Pető (Hegedűs 68'), Picikász, Bezzeg, Schrancz, Petric, Szluka, Háda, Tóth M. (Malik 75'). Játékos-edző: Tóth Mihály.

Makó:

Czirbus - Rakonczai, Czibere, Gellér, Horváth G., Puskás, Magyar, Horváth K., Kulacsik (Bány 80'), Zámbori (Bánóczki 61'), Erős (Bakos 87'). Játékos-edző: Bány Tamás. Bány Tamás:

"Összességében elégedettek vagyunk a döntetlennel, ám az igazsághoz hozzátartozik, hogy kis szerencsével meg is nyerhettük volna a mérkőzést. Kicsit tartottunk a lelkes újonctól, ám a meccsen mi játszottunk jobban, több lehetőségünk volt. Úgy gondolom, a Nagykőrös egyre jobb lesz majd, s sokaknak fog fejtörést okozni, így ha van is némi hiányérzetem, örülök az idegenben megszerzett egy pontnak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.