Sport

Labdarúgás: hatost gurított a Szőreg az FK-nak

Labdarúgás: hatost gurított a Szőreg az FK-nak

2012. augusztus 2., csütörtök
Labdarúgás: hatost gurított a Szőreg az FK-nak

A fáradtan mozgó kék-feketéket négy gólos különbséggel verte meg edzőmérkőzésen a Szőreg csapata csütrötök este a Felső Tisza parton.

Hüvös Gábor

és tanítványai számára addig bőven akad tennivalója. A szakembernek úgy kell összeraknia csapatát, hogy az eleget tudjon tenni a magasabb osztály követelményeinek. Ennek tudatában zajlanak az edzések és rendezik sorra az edzőmérkőzéseket. Szerda kora este a Szőreg ellen játszott a kék-fekete alakulat. A hazaiak heti három edzéssel készülnek a szezonkezdetre, így a keddi penzum teljesítésével a lábakban lépetek pályára. Talán ennek tudható be, hogy rendkívül fáradtnak tűntek Turjánék. A Rákóczi ezt pedig könyörtelenül kihasználta. A vendégek mozogtak frissebben és gólokkal jelezték, hogy edzőmérkőzés ide-oda, ők győzni akarnak a találkozón.

FK 1899 Szeged - Szőreg 2-6 (1-3).

Szeged, műfűves pálya. Vezette: Török.

FK 1899 Szeged:

Hegedűs - Degovics, Gonda, Szecska, Kálmán L., Turján, Szalai, Don Vincenzo, Szabó, Herczeg, Holecska. Játszott még: Meszes T. (kapus), Onita, Stefkovics, Meszes Cs., Ács S., Gyurkovics, Klippel, Lukács, Temesvári. Edző: Hüvös Gábor.

Szőreg:

Bali - Sajtos, Ali, Méreg, Németh, Csikós, Bosnyák, Mityók, Buknicz, Néma, Váczi. Játszott még: Juhász, Markó, Maslac. Edző: Tóth Tamás.

Gólszerzők:

Turján, Ács S. illetve Néma (2), Váczi (2), Mityók, Markó. Gőzerővel készülnek a csapatok az augusztus 18-i bajnoki rajtra. A megye I. nyitó fordulójában már biztos, hogy 19 órakor villanyfényes mérkőzésen, az FK 1899 Szeged a Csongrád együttesét fogadja. Az FK 1899 Szeged legközelebb szombaton 10 órakor a Szeged 2011 II. (Kiskundorozsma) csapatát fogadja a Felső Tisza-parti stadionban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.