Bulvár

Kitartotta és fogva tartott egy fiatal lányt egy nő Szegváron

Kitartotta és fogva tartott egy fiatal lányt egy nő Szegváron

2012. augusztus 26., vasárnap
Kitartotta és fogva tartott egy fiatal lányt egy nő Szegváron

Kitartottság bűntette és aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértése bűntette megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe a Szentesi Rendőrkapitányság egy 32 éves szegvári nőt.

A rendőrség ügyeletére a sértett testvére jelentette be, hogy tudomása szerint hozzátartozóját egy szegvári lakásban fogva tartják. A rendőrök azonnal kimentek a megadott címre, ahol meg is találták a 23 éves nőt. Kihallgatása során kiderült, hogy a sértett és a gyanúsított kezdetben megegyeztek abban, hogy közösen folytatják a „legősibb mesterséget”, és a bevételt a költségek levonása után felezik. Mivel azonban a fiatal nő egy fillért sem kapott, sőt a teljes bevételét le kellett adnia, ki akart szállni az „üzletből”. Ezt azonban a 32 éves nő nem engedte, több alkalommal megverte és azzal fenyegette, hogyha elmegy, akkor a családjának esik bántódása. A sértett végül egy SMS üzenetben kért segítséget a testvérétől, aki ezután értesítette a rendőrséget. A Szentesi Rendőrkapitányság a 32 éves szegvári lakost őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.