Bulvár

Kétórás várakozás Röszkénél (FRISSÍTVE)

Kétórás várakozás Röszkénél (FRISSÍTVE)

2012. augusztus 11., szombat
Kétórás várakozás Röszkénél (FRISSÍTVE)

Két órás kocsisor torlódott fel a röszkei határátkelőnél, célszerű Tompa vagy Tiszasziget irányában kerülni - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

Mindkét irányban várakozás alakult ki a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen. A belépő irányban 1 órát kell várni, kilépő irányban magyar oldalon 2 órás kocsisor tolódott fel. Mivel a szerbiai belépő oldal a magyar határig visszatorlódik, ezért a két határ között további 1 óra a várakozási idő. A gyorsabb átlépés érdekében célszerű Tompa vagy Tiszasziget felé kerülni. A rendőrség 9.30-tól a kilépő irányú forgalmat a Röszke Autópálya-határátkelőhely előtt Tompa irányba tereli ki.

12.30

Átmenetileg megszűnt a várakozás Röszkén a kilépő oldalon a terelésnek köszönhetően. Később újra kialakulhat, ezért útnak indulás előtt célszerű tájékozódni. A belépő oldalon továbbra is 1 órás várakozás van - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.