Sport

Kajak-kenu: megérkezett Londonba a magyar különítmény

Kajak-kenu: megérkezett Londonba a magyar különítmény

2012. augusztus 4., szombat
Kajak-kenu: megérkezett Londonba a magyar különítmény

Kora reggel útra kelt, szerencsésen landolt, délután pedig már kilátogat a pályára a magyar kajak-kenu válogatott, amely szombaton érkezett meg a londoni olimpiára.

A hazai szövetség tájékoztatása szerint a korábbi terveknek megfelelően a 13 versenyző közül 12-en voltak ott hajnalban a Liszt Ferenc repülőtéren. A csapat legfiatalabb tagja,

Dudás Miklós

egy nap csúszással követi majd a többieket, hiszen ő csak a jövő hét második felében lesz érdekelt K-1 200 méteren. A küldöttség - immár hagyományos módon - nem az olimpiai faluban lakik a versenyek ideje alatt, hanem a brit fővárostól 40 km-re nyugatra fekvő Eton Dorney evezős és kajak-kenu központ közelében, egy szállodában. Az ebéd és egy rövid pihenő után jön az első hivatalos program: késő délután a hajóhitelesítés vár a versenyzőkre. A sportági versenyek hétfőn kezdődnek az olimpián, a döntőket pedig szerdán, csütörtökön és szombaton rendezik majd a Dorney-tavon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.