ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Varga Zsolt

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Varga Zsolt

2012. augusztus 4., szombat
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Varga Zsolt

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Szabadidejét, akárcsak a többi fiatal, a barátaival szeret lenni a tizennyolc esztendős

Varga Zsolt

is. Gyakran szerveznek közös sütögetéseket, de van, amikor csak iszogatni és beszélgetni gyűlnek össze. Nem szeret a Facebookon órák hosszat lógni, szerinte sokkal hasznosabban is eltöltheti az ember az idejét, igaz, ha unatkozik, akkor belép a közösségi oldalra. Zsolt capoeirázik is, s a heti kétszer két órás edzés mellett gyakran lejárnak a Tisza partra a csapattársakkal edzeni, bemutatókat tartani. Az ilyen összejöveteleket nagyon élvezi a tizennyolc éves srác, mint elmondta, a Laposon rengeteg új embert ismert már meg, például break táncosokat. A diszkókat nem kedveli, a tömeg és a zene sem vonzza igazán, másrészt visszatetsző számára, hogy 14 év körüli lányokat lát részegen. Hozzátette, olykor persze rábeszélik a haverok, de jobban szereti a beülős hangulatos helyeket. Az egyetemi felvételin a pszichológia szakról lecsúszott Zsolt, szociális munkás szakra vették fel. Az iskolát azonban nem fogja most szeptemberben elkezdeni, azt tervezi, hogy Angliába utazik egy barátjához és egy évet kint fog dolgozni, hogy tökéletesítse nyelvtudását, hogy felsőfokú nyelvvizsgát tehessen. Csak akkor maradna külföldön hosszabb időt, ha tudna kint tanulni, Zsolt szerint elengedhetetlen a mai világban, hogy az ember elvégezzen egy egyetemet vagy kitanuljon egy szakmát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.