ARC

Jó arcokat keres a SZEGEDma: Varga Norbert

Jó arcokat keres a SZEGEDma: Varga Norbert

2012. augusztus 25., szombat
Jó arcokat keres a SZEGEDma: Varga Norbert

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes ajándékot sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

A Szegedi Egyetemi Színház művészeti vezetője a 30 éves

Varga Norbert

, aki makói, és bejár Szegedre. Régóta vesz részt a SZIN-eken, 2007 óta mindegyiken kint van. Nagyon hiányolja, hogy nem lehet fürdeni a medencékben a fesztivál ideje alatt. A rockzene mindenféle változatát kedveli, a lényeg, hogy legyen benne 1-2 gitár és dob. 16 éves kora óta gitározik, de sajnos nem tud még minden akkordot. A zenetanulást magániskolában kezdte, utána magántanárhoz járt. Volt zenekara, de 2001-ben feloszlott. Szombaton vers-éneklős koncertjük lesz, az úgynevezett nagyon szabad, nagyon romantikus est, ahol többek között Ady Endre- és József Attila-verseket is megzenésítenek. Jövőbeni tervei között szerepel a Szegedi Egyetemi Színház, és természetesen a zene – mindenképpen ezekkel szeretne foglalkozni továbbra is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.