ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Rajzák Réka

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Rajzák Réka

2012. augusztus 20., hétfő
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Rajzák Réka

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes ajándékot sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Francia és orosz szakon a BL-képzésen már túlvan, most az orvosin kezdi meg tanulmányait

Rajzák Réka

. A huszonhárom esztendős egyetemista már általános iskolás korában gondolt arra, hogy orvosnak tanul, de nem volt elég önbizalma, s úgy látta, kémiából sem jók az eredményei. A szlovákiai származású Réka Pécsett végezte el az egyetemet, egy éve Pesten él, s most az SZTE-re vették fel. Portálunknak elmondta, soha nem járt még Szegeden, csak képeken látta a várost, ami alapján élhetőnek tűnt számára. A parkok és terek sokasága nagyon megtetszett Rékának, aki épp albérletet keresni jött a városba, ugyanis elutasították kollégiumi kérelmét augusztus közepén. A diszkókat nem kedveli, Pesten a Morrison’s egyáltalán nem tetszett neki, iszonyatos bezártság érzése volt a pincehelyiségben. A hangulatos romkocsmákat azonban kedveli, egyik törzshelye a Szimpla, illetve a Blaha Lujza tér mögötti részen a Jelen nevű hely. Réka Győrbe járt gimnáziumba, ott ismerte meg barátját, aki később Pécsre ment tanulni, s a lány követte. Budapestre szívesebben költözött, hiszen a fővárosban élnek rokonai is, s reméli, Szegedet is hamar megismeri, megszereti. Most másodjára regisztrált a Facebookra, leginkább azért, hogy az SZTE-s ismerősökkel tudja tartani a kapcsolatot. Korábban azért törölte profilját, mert egyszerűen nem érdekelte, hogy mi is történik bizonyos emberekkel, akikkel például az általános iskola óta nem is beszélt. A SZOTE-s gólyatábort összességében alpárinak nevezte, de pozitívumaként említette, hogy nem névre szóló feladatok voltak, hanem a csapatokból bárki vállalkozhatott, s nem volt semmi sem kötelező. Jól érezte magát a velencei gólyatáborban, s új barátokat is szerzett, a velük való kapcsolattartást is könnyíti a közösségi oldal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.