ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Maródi Ágnes

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Maródi Ágnes

2012. augusztus 17., péntek
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Maródi Ágnes

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes ajándékot sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal SZIN napijegyet nyerhetsz velünk!

Szeptembertől neveléstudomány szakon kezdi PhD-képzést

Maródi Ágnes

. Jó arcunk célja, hogy egyetemistákat, főiskolásokat oktathasson, nagyon érdekli a tanítás. Tavaly végzett a Szegedi Tudományegyetemen, jelenleg pénzügyi tanácsadóként dolgozik, így nyara nagy részét munkával töltötte. Egy kis pihenést is beiktatott, volt Debrecenben, illetve párjával Görögországban nyaraltak. Egy hetet töltöttek ott, minden nap fürödtek a tengerben, illetve sokat kirándultak a csoportos utazáson. Szegeden a hangulatos, beülős helyeket kedveli, az Árkáddal szemben nemrég nyílt Cooltour Caféba, illetve a Várkertbe is gyakorta megfordul barátjával, ismerőseivel. Koncertekre is szokott járni olykor a Millenniumi Kávéházba, de mint elmondta, általában többnyire véletlen szereznek tudomást a programról, például az utcán sétálva hallják, hogy szól a muzsika. Ágnes úgy látja, bizonyos kulturális események nincsenek kellőképpen reklámozva. A SZIN-re is szeretne eljutni, de sokszor nem marad elég ideje a kikapcsolódásra. Reméli, hogy idén nem marad le a szegedi nyárbúcsúztató fesztiválról. Nagyon szereti, hogy sok fesztivált rendeznek Szegeden, amit jóformán ki sem tud kerülni, hiszen egy részüknek a város szívében ad otthont valamelyik tér. Naponta több órát internetezik részben a munkájából adódóan, és a Facebookra is be szokott jelentkezni, ha van ideje. Nem függ különösebben a közösségi oldaltól, előfordul, hogy napokig be sem lép, igaz egy-két játékra is regisztrált, de azokról is könnyen megfeledkezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.