ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Dénes Balázs

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Dénes Balázs

2012. augusztus 14., kedd
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Dénes Balázs

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal SZIN napijegyet nyerhetsz velünk!

Szeptemberben lesz másodéves az SZTE BTK-n történelem szakon a huszonnégy esztendős

Dénes Balázs

. Tudja, hogy nehéz lesz elhelyezkednie, ha csak egy szakon végez, de még nem döntötte el, hogy elkezdjen-e mást is tanulni. Portálunknak elmondta, a nyelvtanulás érdekli, esetleg spanyolt tanulna vagy valamilyen északi nyelvet, például a finnt is érdekesnek tartja. Nagyon szereti Szegedet, de már azon is gondolkozott, hogy külföldön is szerencsét próbál. Érdekli, hogy milyen lehet máshol élni, illetve anyagi okokból vállalna be külföldi munkát. Balázs egyik kedvenc helye a Kisbajor, a rossz idő beköszöntétől a következő év nyaráig gyakran megfordul ott. Elsődlegesen metált hallgat Balázs, de koncertekre is szeret járni, Ganxsta Zoleet, az ír zenét játszó Paddy And The Rats-ot említette, illetve volt Punnany Massif koncerten is. Ez utóbbi banda fellépésére úgy ment el, hogy egy számukat sem ismerte, de nagyon jól érezte magát, tetszett neki a zenéjük. A SZIN-t lehet, hogy kihagyja idén, az idei fellépők közül ATB érdekelné leginkább. Sokat netezik, olykor zenéket hallgat, filmeket néz, illetve hírportálokat böngész. A sport is érdekli, a szegedi csapatok közül a Pick Szeged kézilabdásainak eredményeit követi nyomon, illetve a vízilabda is elkezdte érdekelni, úgy látja, fejlődik a csapat. Természetesen a kajak-kenusok versenyeit is figyeli,

Douchev-Janics Natasának

és

Vajda Attilának

is szurkolt az olimpián. Balázs büszke minden magyar versenyzőre, szerinte kijutni az olimpiára már eleve nagy teljesítmény. Nem csalódott senkinek az elért eredményében, a kézisek kiváló szereplése viszont meglepetés volt számára, végigizgulta minden mérkőzésüket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.