ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Aranyi Zsuzsanna

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Aranyi Zsuzsanna

2012. augusztus 5., vasárnap
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Aranyi Zsuzsanna

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Biológiát és éneket tanít az erdészetiben

Aranyi Zsuzsanna

, akivel a Móra Ferenc Múzeum előtti parkban találkoztunk. A Munkácsy-tárlatot feltétlenül szeretné megnézni párjával, és rendszeresen nyomon követi, hogy milyen kiállítások és egyéb kulturális események vannak a városban. A vakáció alatt Karakkóba utazott, illetve a Kéktúrát teljesíti szakaszról-szakaszra haladva párjával és barátokkal. Most Jásdtól Szárligetig járták végig az utat, innen fogják folytatni legközelebb. A zsúfolt szórakozóhelyeket, diszkókat nem kedveli, inkább barátokkal a Borpatikába járnak, illetve most nyáron a teraszos helyeket részesítik előnyben. Mint elmondta, sosem volt nagy bulizós, inkább megválogatja, kikkel ül le beszélgetni, és zenészként inkább kerüli a zajos helyeket. Tagja a Lassus Énekegyüttesnek és a Vaszy Viktor Kórusnak is, s mint portálunknak elmondta, ősztől rengeteg próbájuk és koncertjük lesz. Készülnek például a Vántus Napokra, illetve egy kórusversenyre is, amit természetesen meg szeretnének nyerni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.