Közélet

Játssz velünk, nyerj bérletet a SZIN-re!

Játssz velünk, nyerj bérletet a SZIN-re!

2012. augusztus 13., hétfő
Játssz velünk, nyerj bérletet a SZIN-re!

Kosheen, PASO, NEO, Zagar, valamint a Csík zenekar – néhány nagyobb név csak a hosszú listáról, akik augusztus 22-26. között felpörgetik a Tisza-parti város hangulatát a Szegedi Ifjúsági Napokon. Játssz velünk, nyerj bérletet a fesztiválra te is!

Itt a nyár, és hamarosan a nyakunkon a város legnagyobb könnyűzenei fesztiválja, a Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) is. A napfény városának mediterrán hangulata (és jelenleg hőmérséklete is) évek óta szolgál kiváló helyszínéül a bulizós, utazós vagy egyszerűen csak átpihent szünidő lezárásának. Még ha az ország összes nagyobb fesztiválját körbetáncoltuk is van keresnivalónk az újszegedi Partfürdő frissen kialakított, homokos strandján, hisz idén is európai színvonalú, változatos programokat felvonultató, környezettudatos rendezvény vár minket. Számos neves külföldi előadó mellett a hazai zenei élet színe-java is képviseli majd magát az augusztus végi, ötnapos észveszejtőn. Színezd újra című nótájuk óta a fesztivál kihagyhatatlan fellépőjévé vált a Magna Cum Laude zenekar

már tavaly év végén is alig várta

, hogy itt lehessen, valamint ők jelentették be az idei SZIN egyik legnagyobb nevének számító Kosheen fellépését. Az angol rock-drum and bass zenét játszó banda utoljára 2007-ben állította feje tetejére a partfürdőt, a jó hangulatért idén sem kell majd a szomszéd színpadhoz menni. Hazai zenekarokból is lesz bőven: 30Y, Alvin és a Mókusok, Belga, Brains, Compact Disco, Magashegyi Underground, Soerii & Poolek, PASO, Nemjuci, Paddy and the Rats, Quimby - és a nagyobb nevek közül is csak szemezgettünk.

Jó Arc játékunk júliusi nyertese, Szabó Klaudia már biztosan ott lesz a fesztiválon, hisz a legtöbb lájkot összegyűjtve páros bérletet nyert. Játssz velünk te is, hogy kijuttathassunk a SZIN-re! Heti SZIN-bérletet sorsolunk ki azok között, akik:

1. Lájkolták a SZEGEDma

Facebookos oldalát.

2. Helyesen válaszolnak az alábbi kérdésünkre:

Melyik zenekar NEM lép fel a Szegedi Ifjúsági Napokon idén?

A.

Kosheen

B.

PASO

C.

Metallica A helyes választ a

jatek@szegedma.hu

e-mail címre várjuk a játékos nevének és elérhetőségeinek megadásával legkésőbb augusztus 16-a (csütörtök) éjfélig. A nyertest e-mailben értesítjük péntek délelőtt.

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.